Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Pris på ejerskifteforsikring

Det er vigtigt at tegne en ejerskifteforsikring, hvis du ønsker at forsikre dig bedst muligt ved et boligkøb. Der findes mange forskellige priser på ejerskifteforsikringer, og det kan godt svare sig at bruge lidt tid på en ejerskifte forsikring sammenligning, inden at man tegner sin forsikring. Hos FRIDA Forsikring tilbyder vi dig en god pris på ejerskifteforsikring, hvor du samtidig får en god dækning.

Kontakt os i dag på telefon 70 70 78 79 eller via vores kontaktformular og få et ejerskifteforsikring tilbud.

Bliv ringet op og få et tilbud på en forsikring

Hvorfor tegne en ejerskifteforsikring?

Det er ikke et krav, at man tegner en ejerskifte forsikring i forbindelse med et huskøb, men vi vil i de fleste tilfælde anbefale, at man gør det. Ejerskifteforsikringen dækker både sælger og køber rent økonomisk, hvis der opstår uforudsete udgifter til skjulte skader. En skjult skade defineres som forhold ved huset, der var til stede ved overtagelsen, men som ikke er noteret i tilstandsrapporten eller el-eftersynsrapporten. En ejerskifteforsikring kan tegnes for 5 eller 10 år, og anbefales både ved nye og ældre huse. Som huskøber er det en rigtig god ide at tegne en ejerskifte forsikring, da du ellers står med hele den økonomiske risiko ved eventuelle skjulte skader - og som hussælger sikrer du dig, at du frigøres fra det økonomiske ansvar i forbindelse med eventuelle fejl, mangler og skjulte skader.

I forbindelse med hushandel bør man foretage en ejerskifteforsikring sammenligning og nøje overveje, hvad den enkelte forsikring koster, og hvad den dækker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit ejerskifteforsikring tilbud.

Er det nemt af få en ejerskifteforsikring?

Ja, det er det. Det eneste det kræver er, at du besidder tilstandsrapporten og el-eftersynsrapporten på boligen. Hvis du ikke allerede har rapporterne, kan du få hjælp til at skaffe dem af os. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder, og lad os give dig en god pris på en ejerskifteforsikring.

Hvilken dækning skal du vælge?

Som nævnt kan forsikringen ved ejerskifte tegnes for 5 eller 10 år. Du behøver dog ikke tage endelig stilling til dækningsperioden, når du tegner forsikringen - du kan vælge den 5-årige dækning og efterfølgende forlænge til 10 år. Forsikringen har en selvrisiko på 5.000 kroner for hver skade - dog maksimalt 50.000 kroner i den samlede forsikringsperiode. Du kan tilvælge udvidet dækning og dermed nedsætte den samlede selvrisiko i hele perioden til 25.000 kroner.

Få et ejerskifteforsikring tilbud

Er du interesseret i at få en god pris på en ejerskifteforsikring?
Så er du velkommen til at ringe til os i dag på telefon 70 70 78 79 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Du kan også kontakte os skriftlig via vores e-mail ejerskifte@fridaforsikring.dk eller kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.