Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Pris på ejerskifteforsikring

Det er vigtigt at tegne en ejerskifteforsikring, hvis du ønsker at forsikre dig bedst muligt ved et boligkøb. Der findes mange forskellige priser på ejerskifteforsikringer, og det kan godt svare sig at undersøge markedet inden, at man tegner sin forsikring. Hos FRIDA Forsikring tilbyder vi dig en ejerskifteforsikring til en god pris, der samtidig giver dig en god dækning.

Kontakt os i dag på telefon 70 70 78 79 eller via vores kontaktformular og få en god pris på din ejerskifteforsikring.

Bliv ringet op og få et tilbud på en forsikring

Hvorfor tegne en ejerskifteforsikring?

Det er ikke et krav, at man tegner en ejerskifteforsikring i forbindelse med et huskøb, men vi vil i de fleste tilfælde anbefale, at man gør det. Ejerskifteforsikringen dækker både sælger og køber rent økonomisk, hvis der opstår uforudsete udgifter til skader, der ikke er noteret i tilstandsrapporten eller el-eftersynsrapporten. En ejerskifteforsikring kan tegnes for 5 eller 10 år, og anbefales både ved nye og ældre huse.

Er det nemt af få en ejerskifteforsikring?

Ja, det er det. Det eneste det kræver er, at du besidder tilstandsrapporten og el-eftersynsrapporten på boligen. Hvis du ikke allerede har rapporterne, kan du få hjælp til at skaffe dem af os. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder, og lad os give dig en god pris på en ejerskifteforsikring.

Få et tilbud på en ejerskifteforsikring

Er du interesseret i at få en god pris på en ejerskifteforsikring?
Så er du velkommen til at ringe til os i dag på telefon 70 70 78 79 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Du kan også kontakte os skriftlig via vores e-mail ejerskifte@fridaforsikring.dk eller kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.