Har du brug for en forsikring?

Pris på ejerskifteforsikring

- Vi giver dig en god pris og en god dækning

Ejerskifteforsikring Vi sikrer dig en ejerskifteforsikring, der passer til netop dine behov.

Pris på ejerskifteforsikring

Det er vigtigt at tegne en ejerskifteforsikring, hvis du ønsker at forsikre dig bedst muligt ved et boligkøb. Der findes mange forskellige priser på ejerskifteforsikringer, og det kan godt svare sig at bruge lidt tid på en ejerskifte forsikring sammenligning, inden at man tegner sin forsikring. Hos Frida Forsikring Agentur tilbyder vi dig en god pris på ejerskifteforsikring, hvor du samtidig får en god dækning.

Kontakt os i dag på telefon 70 70 78 79 eller via vores kontaktformular og få et ejerskifteforsikring tilbud.

Er det nemt af få en ejerskifteforsikring?

Ja, det er det. Det eneste det kræver, er, at du er i besiddelse af tilstandsrapporten og el-eftersynsrapporten på boligen. Hvis du ikke allerede har rapporterne, kan du få hjælp til at skaffe dem af os. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder, og lad os give dig en god pris på en ejerskifteforsikring.

Hvem er vi?

Hos Frida er vi der for dig, når du har brug for det. Vi er lette at komme i personlig kontakt med og har specialiseret os i forsikringsydelser til boligmarkedet.

Du modtager typisk et tilbud inden for 24 timer.

Få et tilbud på en ejerskifteforsikring

For mere information om de mange muligheder - Ring til os på telefon 70 70 78 79 eller skriv til os på mail info@fridaforsikring.dk .

Internet Explorer er en usikker browser.
Brug en moderne browser (f.eks. Google Chrome), hvis du ønsker at vedhæfte filer til denne formular.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst en adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Jeg er ejendomsmægler

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvorfor tegne en ejerskifteforsikring?

Det er ikke et krav, at man tegner en ejerskifte forsikring i forbindelse med et huskøb, men man vil i de fleste tilfælde anbefale, at man gør det. Ejerskifteforsikringen dækker både sælger og køber økonomisk, hvis der opstår uforudsete udgifter til skjulte skader. En skjult skade defineres som forhold ved huset, der var til stede ved overtagelsen, men som ikke er noteret i tilstandsrapporten eller el-eftersynsrapporten. En ejerskifteforsikring kan tegnes for 5 eller 10 år, og anbefales både ved nye og ældre huse.

Som huskøber er det en rigtig god ide at tegne en ejerskifte forsikring, da du ellers står med hele den økonomiske risiko ved eventuelle skjulte skader - og som hussælger sikrer du dig, at du frigøres fra det økonomiske ansvar i forbindelse med eventuelle og skjulte skader.

I forbindelse med hushandel bør man foretage en ejerskifteforsikring sammenligning og nøje overveje, hvad den enkelte forsikring koster, og hvad den dækker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit ejerskifteforsikring tilbud.

Hvilken dækning skal du vælge?

Som nævnt kan forsikringen ved ejerskifte tegnes for 5 eller 10 år. Du behøver dog ikke tage endelig stilling til dækningsperioden, når du tegner forsikringen - du kan vælge den 5-årige dækning og efterfølgende forlænge til 10 år. Forsikringen har en selvrisiko på 5.000 kroner for hver skade - dog maksimalt 50.000 kroner i den samlede forsikringsperiode. Du kan tilvælge udvidet dækning og dermed nedsætte den samlede selvrisiko i hele perioden til 25.000 kroner.

Få et ejerskifteforsikring tilbud

Er du interesseret i at få en god pris på en ejerskifteforsikring? Så er du velkommen til at ringe til os i dag på telefon 70 70 78 79 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Du kan også kontakte os skriftligt via mail eller via vores kontaktformular - vi på din henvendelse hurtigst muligt, typisk inden for 24 timer.