Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Om os

Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge nyt, er det en at de største beslutninger man træffer som enkeltperson eller familie. Her vil Frida Forsikring være din partner.

Vi specialiserer os og fokuserer vore kompetencer indenfor boligmarkedet. Vor mange års erfaring med forsikring gør at vi kan give dig den bedste rådgivning når du skal sikre dig med en ejerskifteforsikring eller ved nybygning - en byggeskadeforsikring.

Ring på telefon 70 70 78 79 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Bliv ringet op og få et tilbud på en forsikring

Vores team

Fridas team for salg og skadebehandling består af faglige og kompetente medarbejdere med tilsammen mange års erfaring i forsikringsbranchen.

Vi samarbejder med dygtige og anerkendte bygningssagkyndige og taksatorer. Herved sikres det, at du får hurtig og forståelig rådgivning samt information.

Bestyrelse og direktion

Bestyrelse

  • Kim Bruhn-Petersen - Formand
  • Ole Peter Rasmussen
  • Åge Vind
  • Lars Holtug
  • John Helmsøe-Zinck

Direktion

  • Brian Malmros, adm. direktør

Registration

FRIDA Forsikring Agentur A/S, cvr nr. 33860994, er omfattet af Lov om forsikringsformidling, herunder ikrafttrædelseslovens § 2, stk. 2., og indtegner som den eneste ejerskifte- og byggeskadeforsikringer hos det danske forsikringsselskab, Domus Forsikring A/S, cvr nr. 39414996, Finanstilsyns nr. 53119.